30.8.20

Noorte Kotkaste ja Kodutütarde ühislaager

 Jarmo Malmre






Foto: Enn Pinsel

14.-16. augustil toimus Loodi looduspargis noorkotkaste ja kodutütarde ühislaager, mis sai teoks tänu isamaalise hariduse programmi projektile. Laager oli täis huvitavaid tegevusi: õppida sai matkatarkuseid, omandada meditsiinialaseid teadmisi, osa võtta orienteerumisest ja riviõppest. Kohal käisid PPA, Elektrilevi ja maanteeamet esindajad, kes kõik korraldasid huvitavaid ja õpetlikke töötubasid. Laagrilisi toitlustas Naiskodukaitse. Mitmekesisemale toidulauale aitas kaasa laagri peasponsor Tere oma maitsva toodanguga.

Laagri sujuvaks korralduseks said oma panuse anda kõik, kuna tegevusi ei viinud läbi ainult instruktorid, vaid kaasatud olid ka juba kogemustega noored. Laagris tegutses meediatiim, kelle ülesandeks oli filmida ja pildistada laagris toimuvat. 

Vaata videot siit.


Kõik tegevused kindlasti videos ei kajastu, aga et saada aimu kui lahe ja huvitav on tegelikult laagris olla, tuleb ise järgmisesse laagrisse kohale tulla! Seniks soovib korraldus- ja meediatiim  huvitavaid elamusi ja kohtume järgmises laagris!


Enn Pinseli laagrifotod.